3 Kasım 2016 Perşembe

AVRUPA'NIN KONUŞULMAYAN YÜZÜ

              
 
      Avrupalı deyip göklere çıkardığınız devletler yüzyıllarca hırsızlık yaparak çalarak çırparak zenginlik elde eden devletlerdir. Ortadoğu ve Afrika’yı talan ettiler yer üstündeki mallarını çaldılar. Yetmedi. Yer altı madenlerini çaldılar. Yetmedi. Afrikalı insanları çalıp  köleleştirdiler Ortadoğu ve Afrika kıtalarını talan ettiler. Yetmedi. Çıkmadan önce Ortadoğu ve Afrika’ya fitne tohumları ekip kendi ülkelerine gidip çaldıkları malları yediler içtiler. Ama asla boş bırakmadılar. Fitne tohumlarının yeşermesi için ara sıra su verdiler. Fitne tohumları bitince yenileri eklediler. Afrika ve Ortadoğu birbiriyle uğraşırken gerçek düşmanı görmeye fırsat bulamadı bulamıyor. Avrupa kafasında dert tasa olmadığı için birileri Avrupa kıtasına fitne tohumları atamadığı için onlarda yiyip içti kalan zamanlarını da çalıp çırptıkları mallarla farklı alanlarda kafa yormaya başladılar hırsız kafası çalıp çırpmaya alıştığı için gidip beyin de çaldılar. Zeki insanları alıp ilk önce Avrupalaştırıp sonra da kullandılar. Bir yandan da diğer halkların köle psikolojine girmeleri için her türlü düzeni sağladılar.
  
      Köle psikolojinde, aşağılanmışlık, özsaygı yitirilmiş, kendine güven duygusu sıfırlanmıştır. Efendisinin bir gülüşü köle için dünyada kazandığı en büyük başarıdır. Efendisi onun için bir söz söylese onun için bir ödüldür. Bu söz yeter ki kötü olmasın. Daima efendisine kuyruktur. Efendi kuyruğu nereye sallasa köle o tarafa kayar. Örnek aldığı sadece efendisidir. Efendisini yargılayamaz eleştiremez. Efendisine ters bir cümle söylemeye cesaret bulamaz. Çünkü en doğrusunu efendisi bilir, en iyisini efendisi yapar.

    Bugün Avrupa standartlarında dendi mi aksular durur. Artık zirve budur. Avrupa daha iyisini yapana kadar en iyisi budur. Avrupa’daki yasa dendi mi bu yasanın üstüne başka yasa tanımam. Avrupa da fahişelik mi moda hemen biz de getirelim, Avrupalı yırtık pantolon mu giyiyor. Biz de gidip en pahalı yırtık pantolonu alalım. Avrupalılar artık dışkısını yiyor, biz geride mi kalalım aman hemen biz de yiyelim ki Avrupa’nın gerisinde kalmayalım yeni moda eğilim bu. İşte bizim durum tam bu. On yıl önce bize, mağazaya gidip paranı verip yırtık pırtık pantolon alıp giyeceksin denseydi, bizim karşılığımız, niye ben aptal mıyım ki gidip kendi paramla yırtık pantolon alıp giyeyim derdik. Avrupanın modası bizi Aptal durumuna soktu.

     İnsan hakları hayvan hakları dendi mi Avrupa, ama her nedense en pahalı kürklerde Avrupalı firmalar satıyor. Avrupalı bir kadının güzelliği için Afrika’daki hayvanlar öldürülüyor. Kim öldürüyor yerli halk ne için Avrupalı matmazelin güzelliği için. Sonra haber çekiliyor. Haberin başlığı Afrika halkı masum filin dişleri için katletti. Avrupa hayvan hakları derneği işe el koydu. Kimse sormuyor bu adamlar niye filin dişini veya bir hayvanın postunu almak için öldürüyor. Ben söyleyim. Avrupalı lüks bir kadını birkaç saatlik gideceği partide takacağı bir kolye olması için veya giyeceği kürkün o hayvan kürkü olmasını istediği için.

                      AVRUPA’NIN SÜSLÜ MASKESİ DÜŞTÜ
   Ölüm-yaşam arasında kalan bir halkın son takatiyle kaçıp yaşama adım atacakken Avrupa’nın soğuk acımasız ve vicdansız tellerine takılı kaldı. O İnsan Hakları savunucusu, vicdanlı, modern olarak gösterilip şişirilen Avrupa balonu o tel örgülerin değip patladı gitti.
                                                                                                                                              


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder